Testimonials

Imola & Paul - Arnold
 • Imola & Paul - Arnold

 • Vásárhely

” Amikor elhatároztuk, hogy májusban szeretnénk tartani az esküvőnket, első fotós és videós akire gondoltam, hogy mindenképp őket szeretném, az Flórián és Levi volt ! Rengeteg munkájukat láttam az interneten és tudtam, nem lesz rossz döntés ! Közben felvettem Flóriánnal a kapcsolatot, türelmesen és részletesen elmagyarázott mindent, hogy miért fontos a fotós és a videós az esküvőn. Volt egy mondata akkor, amit mai napig nem felejtettem el : ” a fotók, az album és a gyűrűk ami megmarad egy életre ! ” Ebben teljesen igaza volt. Flórián és Levente hozzáállása az esküvőnkön pedig tökéletes volt! Jókedvűek, vidámak, viccesek voltak, félre téve fáradtságukat ( hiszen hajnali 4kor indultak már) és lehetséges problémájukat ! A kreatív fotózás, pedig ott zajlott le, ahol ők ajánlották ! Gyönyörű, különleges helyre hívtak ! A nap végén pedig Flórián ezt mondta nekem : ” Imola, tudom fárasztó volt nektek, de hidd el, mikor meglátjátok a fotókat, azt fogod mondani, megérte ! ” Így is volt, gyönyörű fotóink, videónk és albumunk lett nekik köszönhetően ! Ha majd az élet folyamán más nagyobb esemény lesz az életünkben, Flóriánék lesznek a választottak újból ! Nagyon szépen köszönjük nektek, hogy ott voltatok !”

Imola & Paul – Arnold

Betty és Előd
 • Betty és Előd

 • Vásárhely

Milyen esküvő az és hogy telhet el egy buli anélkül hogy ne örökítenénk meg a közös életünk egyik legfontosabb napját, eseményét egy fényképész meg egy videós segítségével? Az idő múlásával, amikor az emlékek fásulni fognak, mindig vissza nézhessük a képeket, a rövid kis videót és újra át élhessük a csodás, örömmel teli pillanatokat.
Köszönjük hogy a hozzáállásoddal, meg a benned levő tehetségeddel (meg persze a lazasággal), igyekeztél a legtöbbet kihozni és legjobb pillanatokat megragadni életünk legszebb perceiből .
Sok sikert, kitartást és egészséget kívánunk a tovabbi munkákhoz.
UI: – úgy érrezük hogy amilyen vagy, vagytok, ez a legtökéletesebb felállás a ti munkatokban, hisz minden megvan bennetek a profizmustól a viccelődésig, komolyság, sírás, boldogság …….. (na meg persze a “télapó” : ))) )

B&E

Eszter és Szilárd
 • Eszter és Szilárd

 • Kézdivásárhely

Köszönjük, hogy megörökítetted közös életünk első napjait. A fotókat nézegetve újra felidéztük azt a szívünkben ragyogó júliusi napot. Köszönjük, hogy hozzáállásoddal, profizmusoddal és vidámságoddal segítetted az egész napunkat, oldottad azt a “feszültséget”, ami ilyenkor a párokban van! Nagyon jól megragadtad a “pillanatokat”, azokat, amelyek mi vagyunk és azokat, amelyek a Vendégeink voltak!”

Köszönettel Szilard és Eszter

Ildi és Isti
 • Ildi és Isti

 • Vásárhely

“Flórián munkáit már sulis korom óta követem. Mikor kitűztük az esküvőnk napját, és szó esett Fotós kereséséről, meg voltam győződve, hogy ők már biztos foglaltak, de mégis gondoltam, próba-szerencse… Rá írtam! Sajnálattal közölte hogy o mar foglalt. De szerencsémre, két nap múlva vissza hívót hogy a pár akinek fotózniuk kellett, végül más dátum mellett döntött, így minket szívesen elvállal. Akkor még személyesen nem ismertük egymást, de figyelmességével, kedvességével, tetszésemet már akkor elnyerte! Az esküvőm napjára már gyerek korom óta készültem, úgyhogy mondanom se kell, hogy Flóriánt egy rakás A4-es nyomtatott lappal vártam ( amin fotózási ötletek voltak ), hogy bizony én ilyen fotókat szeretnék magunkról! Ami legjobban tetszett, hogy abszolút, gond nélkül azonosult a kéréseimmel, megértette mit akarok. Gyors, precíz, kedves és nem utolsó sorban nagyon TÜRELMES volt ( annak ellenére, hogy a másnapi fotózást 35 fokos melegben fotóztuk, 5 óra alvás után, hulla fáradtan). Nagyon jól esett, hogy mikor nekünk a türelmünk már fogytán volt a fáradság miatt, ő biztatott, hogy még egy kicsi, ez az utolsó.. És az eredmény szerintem magától beszél! Ezért nem is volt kérdés, hogy kit hívunk meg a kislányunk, Jázmin keresztelőjére! Mert Flórián személyében nem csak egy Fotóst ismertünk meg … hanem egy jó barátra is leltünk! Mostantól nem csak az esküvői fotóinkat csodálom, hanem a kislányom keresztelőjéről készült képekben is gyönyörködöm!
Flórián, alig várom, hogy újra munkát adjak neked!!! 🙂 ”

I&I

Júlia és Tibor
 • Júlia és Tibor

 • Vásárhely

Ismerősök esküvői fotóit nézegetve találtunk rád, rátok. Első pillanattól kezdve tetszett a képek hangulata, az ötletesség, a kreativitás. Nem gondolkodtunk sokat, döntésünket hamar meghoztuk. Mivel mi nem szívesen állunk kamerák elé, megígérted, hogy észrevétlenül megörökítesz minden fontos pillanatot. Köszönet ezért! Ugyanakkor köszönet a csodálatos rövid filmért, ami összegzi az esküvőnk napját úgy, hogy megmutatja azokat a kis mosolyokat, csókokat, mozdulatokat, amik minket jellemeznek. Semmit sem változtatnék benne! Örülünk, hogy titeket választottunk! Köszönjük, hogy közvetlenségetekkel, kedvességetekkel és jó hangulattal élménnyé varázsoltátok a csoport és kreatív fotózást is. Sok jót és sok szépet kívánunk munkátokhoz!

J&T

Titiana si Alex
 • Titiana si Alex

 • Cluj
Cand am inceput cautarile de fotograf si cameraman pentru nunta noastra stiam ce ne doream, aveam repere foarte bine stabilite, dar aveam nevoie de acea incredere, lejeritate, naturalete, veselie si originalitate care iti poate fi insuflata de fotograful profesionist cu care trebuie sa rezonezi imediat. Asa a aparut Florian, iar dupa o conversatie telefonica foarte naturala, joviala si prieteneasca presarata cu explicatii profesionale in ale fotografiei, apoi insotite la scurt timp cu exemple elocvente trimise prin e-mail, am simtit creandu-se acea legatura stransa intre noi si am putut afirma usurati: “Da, el este cel pe care il cautam”!!!
Florian, suntem asa de multumiti, de incantati si de fericiti pentru pozele in care ai pus atata suflet, patos, energie si profesionalism incat nici noua nu ne vine sa credem cat de naturali si de degajati suntem in fiecare poza si cum ai reusit sa scoti asemenea fotografii. Ai un dar aparte de a reusi sa imprietenesti oamenii cu aparatul foto, de a-i intelege, de a nu ii stresa, de a crea o atmosfera vesela si prietenoasa in jurul tau , incat nici nu te-am simtit si multe poze nici nu stim cand ne-au fost facute :))
Toate pozele reflecta originalitate, naturalete, culori extraordinare in care ne regasim si care ne reflecta personalitatile cu exactitate!! Multumim tare mult pentru tot ce ne-ai oferit, te recomandam cu caldura si incredere la oricine si iti dorim numai succese pe viitor!!!!! 
Cu drag,
Titiana & Alex
Ana si Andrei
 • Ana si Andrei

 • Sfantu Gheorghe

Andrei:
” Era dimineata dinnaintea nuntii, singur in casa, trebuia sa ma pregatesc de marele eveniment. Emotiile si oboseala incepeau sa isi spuna cuvantul… moment in care intra la mine in apartament, de parca ne-am fi stiut de o viata, Florian. Ma uit mirat la chipul lui zambitor, apoi la cele 10 kile de aparatura care atarnau destul de fix de el si de nicaieri imi intinde un pahar: Hai, ce mai astepti? Doar nu vrei sa iei micul dejun pe burta goala! Si amandoi dam peste cap cate un pahar de licoare cu taria mai mare decat a 10 prune bine coapte… de acolo totul a decurs ca un scenariu de film bun cu mine in rolul principal 😀 Merci Florian! ”

Ana:
“Florian a fost alegerea fireasca din momentul in care l-am cunoscut. Prezenta lui de spirit ne-a facut sa ne dam seama ca putem conta pe el intr-un moment cheie al vietii noastre. A fost omul care a stiu sa ne fie alaturi intr-un moment frumos si in acelasi timp emotionant. A stiut exact care sunt cerintele, asteptarile si punctele cheie ale unui eveniment de succes. Am devenit prieteni si relatia noastra a ramas una de lunga durata, tocmai datorita seriozitatii cu care a colaborat cu noi.
Multumim Florian si ne vedem la botez!”

A&A

Zsófi és Zoli
 • Zsófi és Zoli

 • Székelyudvarhely

Esküvőnkre fotóst kerestünk. Csilla, a húgom ajánlotta Flórián-t, nála volt ballagási képeket készíttetni és nagyon áradozott róla. Megnéztük a képeit az interneten és nagyon tetszett. Felhívtuk, és találkoztunk vele.  Az első benyomásunk az volt , hogy ez valami flancos, drága művész úr akihez alig lehet hozzászólni. De nem, nagyon nem. Vicces figura, dumálni nagyon tud és fotózni is !!!öröm vele dolgozni. Nagyon jól ereztük magunkat vele, profi képeket kaptunk, és az album az valami FANTASZTIKUS. Szóval, ha valami többre és egyedire vágysz Nagy Flórián az Ász. :)))

Zs&Z